Готовий до місії і у сонячний день, і у найтемнішу ніч: Garmin представила тактичний годинник tactix 7 AMOLED Edition


tactix 7 AMOLED Edition діаметром 51 мм оснащений блискучим адаптивним сенсорним дисплеєм AMOLED діагоналлю 1,4 дюйми та має у конструкції елементи, виготовлені з преміального титану, що славиться надвисокою міцністю та легкістю. Оновлена модель пропонує повний комплекс перевірених часом функцій Garmin для занять мультиспортом, а також останні нововведення, на кшталт оцінки підйому Hill Score та витривалості Endurance Score, за допомогою яких користувач може відстежувати біг на пагорбах та покращувати свою витривалість. Понад 80 вбудованих спортивних профілів надають підтримку у заняттях різними видами спорту. Попередньо встановлені карти забезпечать надійну навігацію до місця призначення з будь-якої точки світу. Однією з численних переваг нової моделі є довгий час автономної роботи - до 31 дня в режимі смартгодинника та до 82 годин в режимі GPS. З Garmin Pay, Garmin Music та смартнотифікаціями користувач отримує більше комфорту у повсякденному житті. Крім того, годинник tactix 7 AMOLED обладнаний повним комплексом тактичних та авіаційних функцій та забезпечує додаткове освітлення у темну пору доби завдяки вбудованому світлодіодному ліхтарю.


Не боїться складних викликів


Виготовлений за військовим стандартом міцності MIL-STD-810, що гарантує високий ступінь захисту від природних чинників та ударів, водонепроникний за стандартом 10 ATM tactix 7 AMOLED може працювати без підзарядки до 31 дня. Титановий безель DLC, стійке до подряпин сапфірове скло та корпус з армованого волокном полімеру надають пристрою елегантного та надійного зовнішнього вигляду. Доповнює преміальну конструкцію 1,4-дюймовий сенсорний AMOLED-дисплей та чорний нейлоновий ремінець QuickFit. Зміцнений стильний дизайн смартгодинника дозволяє безперервно носити його на відкритому повітрі та у повсякденному житті.


Повний комплекс тактичних функцій


tactix 7 AMOLED постійно готовий до місії. Не в останню чергу цьому сприяє режим нічного бачення та вбудований світлодіодний ліхтарик, який світить білим або зеленим світлом для додаткової безпеки. Режим Red Shift змінює колір дисплея на відтінки червоного, допомагаючи очам адаптуватись до темряви та звести до мінімуму вірогідність порушень циклу сну. Щобільше, яскравість дисплея можна налаштувати до рівня менше ніж один ніт. Для непомітного пересування tactix 7 AMOLED обладнаний прихованим режимом, у якому дані про GPS-позиції не зберігаються та не передаються, а бездротове з'єднання й зв'язок вимикаються. У найгіршому випадку всю користувацьку пам'ять можна моментально стерти, натиснувши на кнопку Kill Switch, розташовану на корпусі годинника. Вбудована функція прикладної балістики допомагає розрахувати постріл на далекі відстані. Через додаток AB Synapse Garmin можна активувати додаткові можливості для прикладної балістики (деякі функції платні).


Авіаційні функції


Годинник забезпечує навігацію до місця або маршрутної точки у всесвітній аеронавігаційній базі даних, також можна скористатись функцією «Найближчий» для прокладання маршруту до найближчого аеропорту. Для повної інформованості про ситуацію у небі пілот може переміщати рухому карту одним дотиком, переглядати дані з радара NEXRAD, накладені на маршрут, а також отримувати авіаційні прогнози погоди, включно з інформацією METAR, TAF і MOS, щоб бути в курсі вітру, видимості, барометричного тиску та інших важливих даних про політ. Режим Jumpmaster для стрибків з парашутом можна використовувати для трьох типів стрибків: HAHO, HALO і статичні (затяжні стрибки з низьким та високим розкриттям, стрибки з парашутної вишки). При використанні режиму подвійного позиціювання на екрані тактичного годинника tactix 7 AMOLED одночасно відображаються дві системи координат - MGRS та широта/довгота.



Навігація по всьому світу


Завдяки багаточастотному прийому сигналів від глобальних супутникових систем та попередньо встановленим топографічним картам Європи розумний годинник tactix 7 Amoled забезпечує високоточну навігацію. Функція SatIQ динамічно налаштовує навігаційний режим для досягнення оптимального позиціювання та економії заряду акумулятора. Гольфістам та любителям лижного спорту вбудовані карти GolfView та SkiView пропонують інформацію про поля для гольфу, траси та маршрути для бігових лиж. Додаткові карти можна легко завантажити через бездротову локальну мережу.


Підтримка тренувань і відстеження здоров'я


Мультиспортивний годинник tactix 7 AMOLED обладнаний функціями Garmin для занять фітнесом та відстеження здоров'я, доступ до яких надається цілодобово. З високоточними датчиками нового покоління (Gen 5) користувач отримує детальну інформацію про такі показники здоров'я, як частота серцевих скорочень, варіабельність серцевого ритму, насичення крові киснем та рівень стресу. Ранковий звіт одразу після пробудження показує короткий огляд сну минулої ночі та варіабельність серцевого ритму, а також надає щоденні рекомендації для тренувань. Функція Body Battery вимірює енергетичні резерви в організмі протягом дня. Понад 80 попередньо встановлених профілів для спорту та активного відпочинку супроводжують спортсменів у їхніх захопленнях — від бігу та гірського велосипеда до полювання, альпінізму чи силових тренувань, а також вінд- та кайтсерфінгу. Комплексні дані про продуктивність допомагають оптимізувати тренувальні плани у довгостроковій перспективі. Показник витривалості, на основі усіх зареєстрованих спортивних активностей та VO2max, відстежує розвиток витривалості та здатність витримувати триваліші навантаження для всіх видів спорту. Функція Hill Score (бали підйому) використовується для оцінки прогресу у бігових тренуваннях в гору. Крім того, годинник вимірює здатність бігти вгору по крутих пагорбах, а також витривалість на довгих дистанціях підйому. Бігову динаміку (частоту кроків, довжину кроку та час контакту з землею) новий годинник відстежує прямо на зап’ясті без жодних аксесуарів. Це дає змогу краще аналізувати та оптимізувати бігові тренування.


Функції безпеки та відстеження дозволяють годиннику tactix 7 виявляти інциденти - в екстрених ситуаціях пристрій відправляє повідомлення з вашими координатами призначеним контактам. Можна налаштувати автоматичне відправлення повідомлень або зробити це вручну у потенційно небезпечній ситуації. За допомогою LiveTrack можна ділитися своїм місцеположенням з близькими в режимі реального часу при підключенні годинника до смартфона.



Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!