GoPro випускає три нові камери HERO11 Black, які надсилають відео з яскравими моментами на ваш телефон


GoPro анонсувала три версії своєї абсолютно нової камери HERO11 Black: HERO11 Black, HERO11 Black Creator Edition і HERO11 Black Mini. Усі три камери оснащені новим більшим датчиком, який забезпечує найвищу роздільну здатність, найвищу 10-бітну глибину кольору, найвищий рівень стабілізації відео та найширше поле огляду, яке коли-небудь використовувалося в камерах HERO.


Усі три камери HERO11 Black також виводять послугу підписки GoPro на новий рівень, автоматично надаючи відео з яскравими моментами на ваш телефон. Як передплатнику GoPro, вам потрібно лише підключити HERO11, щоб зарядити, і камера завантажить ваші відео у ваш хмарний обліковий запис GoPro, де вони автоматично редагуються у відео з найкращими моментами, яке надсилається на ваш телефон через додаток GoPro Quik. Тепер це так просто.



Кожна з трьох нових камер HERO11 Black розроблена, щоб зацікавити споживачів різними способами, задовольняючи потреби їхніх конкретних випадків використання.


Найкращі камери HERO, доступні в трьох варіантах:

1. HERO11 Black : найуніверсальніша у світі камера, потужніша та зручна, ніж будь-коли раніше. Завдяки перевіреному фірмовому дизайну камери GoPro HERO, довговічності та продуктивності, HERO11 Black стане камерою, до якої звертаються професіонали та ентузіасти більше, ніж будь-яка інша для зйомки захоплюючих кадрів, які створюють відчуття, ніби ви були там.

2. HERO11 Black Creator Edition : комплексна система захоплення вмісту, яка полегшує ведення відеоблогів, створення фільмів і пряму трансляцію завдяки надзвичайно легкому дизайну, який поміщається у вашій долоні. Він має всю продуктивність HERO11 Black, а також довговічний акумулятор із вбудованими кнопками для керування камерою однією рукою та понад чотири години запису 4K на одній зарядці. HERO11 Black Creator Edition також включає додатковий спрямований мікрофон, вхід для зовнішнього мікрофона, порт HDMI для підключення до зовнішніх дисплеїв, світлодіодну лампу високої потужності та два кріплення холодного башмака для встановлення додаткових аксесуарів.

3. HERO11 Black Mini : менша, легша та простіша версія HERO11 Black, яка має всі характеристики свого старшого брата. Менший розмір і простий дизайн HERO11 Black Mini робить його ідеальним вибором для людей, яким потрібна максимальна простота, не жертвуючи навіть натяком на продуктивність або якість. Хочете бути простим, але виглядати як ГЕРОЙ? Виберіть HERO11 Black Mini.



Новий більший датчик захоплює 10-бітний колір і найширше, найбільш захоплююче рідне поле зору в камері HERO


Новий сенсор 1/1,9 дюйма забезпечує передачу понад 1 мільярда кольорів у 10-бітному кольоровому відео з роздільною здатністю до 5,3 К при 60 кадрах на секунду в HERO11 Black і HERO11 Black Mini, а також 27-мегапіксельні фотографії в HERO11 Black для зображень, які відповідають дійсності. як ваші очі сприймають їх у реальному світі. Це забезпечує в 64 рази більше кольорів, знятих у 10-бітному відео, порівняно з 16,7 мільйонами кольорів у 8-бітному, що є приголомшливим стрибком у якості зображення порівняно з попередніми камерами GoPro.


Новий більший сенсор HERO11 Black також дозволяє відтворювати відео зі співвідношенням сторін 8:7 для найбільшого вертикального поля огляду на GoPro. Це означає, що тепер ви можете знімати більше сцени вертикально з можливістю кадрування для різних пропорцій у додатку GoPro Quik - ідеально підходить для одночасного створення надвисоких вертикальних знімків 9:16 для Instagram і TikTok, а також високої роздільної здатності 16:9 кінематографічні кадри, ідеальні для YouTube або великого екрана. Ви також можете збільшити найкращі фрагменти своїх відео, щоб створити крупний план із високою роздільною здатністю.


Новий датчик також підтримує HyperView, найширше поле зору 16:9, яке коли-небудь було властиве камері HERO. Ідеально підходить для зйомки від першої особи, коли ви катаєтеся на велосипеді, лижах, серфінгу, мотоциклі тощо, завдяки HyperView ваші улюблені заняття виглядають швидше й героїчніше, ніж ви могли собі уявити.



Усі три камери HERO11 Black приголомшують:


• Удостоєна премії Emmy® технологія HyperSmooth 5.0 із вбудованою функцією 360-градусної фіксації Horizon Lock забезпечує стабільність відзнятого матеріалу, навіть якщо ваша камера обертається на 360 градусів під час зйомки.

• Новий гіперімерсивний цифровий об’єктив HyperView забезпечує найшироккутніші кадри 16:9, які будь-коли створювали на камері HERO. Він призначений для зйомки раптової точки зору. Крім того, фірмовий SuperView від GoPro тепер доступний у 5.3K60 та 4K120.

• Три нові налаштування уповільненої зйомки нічного ефекту , які спрощують зйомку високоякісних зоряних слідів, малювання світлом і світлових слідів транспортних засобів.

• TimeWarp 3.0 тепер знімає з роздільною здатністю 5,3K , що є вражаючим стрибком у роздільній здатності на 91% порівняно з 4K і на неймовірних 665% більше, ніж 1080p.

• Простіше керування камерою завдяки режимам Easy і Pro. Прості засоби керування спрощують запис у найкращих налаштуваннях для будь-якої ситуації, тоді як засоби керування Pro розблокують усі аспекти камери HERO11 для максимального творчого контролю.

• Акумулятор Enduro значно покращує роботу камери за низьких і помірних температур, подовжуючи час запису до 38% у HERO11 Black. Enduro поставляється в комплекті з HERO11 Black і HERO11 Black Creator Edition, а також у вигляді вбудованої батареї Enduro в HERO11 Black Mini.


Підписка GoPro робить усе легко


Підписка GoPro дає змогу вашій камері GoPro автоматично завантажувати відзнятий матеріал у ваш хмарний обліковий запис GoPro із необмеженим резервним копіюванням усіх ваших знімків у вихідній якості. Більше того, ви отримаєте відео з найкращими моментами свого відзнятого матеріалу одразу після його завантаження в хмару. Абоненти GoPro також користуються такими перевагами:


• Повний доступ до всіх преміальних інструментів редагування в додатку GoPro Quik

• Повний доступ до зростаючих можливостей хмарного редагування GoPro

• Пряма трансляція за приватними посиланнями

• Ексклюзивна економія на нових камерах GoPro

• Пошкоджений захист камери


Глобальна доступність


HERO11 Black сьогодні доступний у всьому світі за ціною 399,98 доларів для передплатників GoPro та рекомендованою роздрібною ціною $499.99. HERO11 Black Creator Edition сьогодні також доступний у всьому світі за ціною $579.98 для передплатників GoPro та рекомендованою роздрібною ціною $699.99. HERO11 Black Mini буде доступний на GoPro.com 25 жовтня за ціною $299.98 для передплатників GoPro та рекомендованою роздрібною ціною $399.99, після чого надійде в роздрібні торговці по всьому світу.

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!