Garmin анонсує дайвінговий комп’ютер Descent™ G1 Solar - Ocean Edition


Компанія Garmin, світовий лідер в області GPS-навігації, представила дайвінговий комп’ютер Descent™ G1 Solar - Ocean Edition у формфакторі розумного годинника з повним набором функцій для відстеження занурень та тренувань. Унікальною особливістю новинки є екологічна конструкція - корпус, безель та кнопки годинника виготовлені з переробленого океанічного пластику. Новий Descent™ G1 Solar - Ocean Edition оснащений сонячною зарядкою, яка забезпечує автономну роботу до 25 годин у режимі занурень та до 124 днів у режимі зі смартфункціями. Традиційно модель пропонує комплекс мультиспортивних та інтелектуальних функцій для активного життя на суші.


Конструкція, яка зменшує шкідливий вплив виробництва на навколишнє середовище


Ідея створення Descent G1 Solar - Ocean Edition виникла під час мозкового штурму між співробітниками компанії Garmin.


"Багато наших колег присвячують значну кількість часу своїм захопленням, таким як риболовля, дайвінг та серфінг у водоймах по всьому світу. Деякі беруть на себе ініціативу щодо очищення територій навколо водойм у свій особистий час, що спонукало їх замислитись над способами переробки пластику, який забруднює світовий океан. Після ретельного обміркування та досліджень концепція стала очевидною: сучасний екологічний годинник для дайвінгу, виготовлений з перероблених матеріалів" - коментує Сьюзан Ліман, віцепрезидент з глобального споживчого маркетингу Garmin.


Зібраний з води пластик сортують, очищають та сушать. Потім його переплавляють у гранули, армують скловолокном та відправляють на фарбування. З цього матеріалу сформовані корпус годинника, безель та кнопки.


Для досліджень океану, тренувань та подорожей


Модель Descent G1 Solar - Ocean Edition, як і її попередник, об’єднує всі затребувані функції дайверського комп’ютера та мультиспортивнийого годинника.


Пропонується кілька режимів для занурень з однокомпонентними та багатокомпонентними газовими сумішами (включаючи нітрокс та тримікс), режими «gauge», апнеа, полювання з затримкою дихання та режим регенеративного дихального апарату із замкнутою системою.


• Відстеження точок входу і виходу з поверхні води за допомогою багатодіапазонного GPS.

• Збереження та перегляд даних до 200 занурень, обмін інформацією за допомогою програми Garmin Dive™.

• Налаштування додаткових екранів даних для кожного режиму занурення.

• Тривісний підводний компас дозволяє легко зорієнтуватись під ватерлінією.

• Інформація про припливи та відпливи прямо на годиннику.

• Понад 30 вбудованих спортивних програм, консультант щодо часу відновлення, статус тренування, щоденні рекомендовані тренування, відстеження дихання протягом усього дня.

• Оцінка сну та розширений моніторинг сну, пульсометр на зап'ясті, моніторинг енергії Body Battery™, відстеження споживання води.

• Функції смартгодинника: розумні сповіщення, безконтактні платежі Garmin Pay, виявлення інцидентів, функція допомоги.


Годинник Descent G1 Solar - Ocean Edition отримав 45-міліметровий посилений полімерний корпус, стійке до подряпин сапфірове скло та монохромний дисплей. Пристрій водонепроникний до 100 метрів та пройшов випробування на відповідність військовому стандарту США 810. Модель доступна у блакитному кольорі з темно-синім белелем і кнопками та блакитним ремінцем.


Про компанію "Garmin"


Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера в області GPS-навігації. Починаючи з 1989 р., ця група компаній розробляє, виготовляє та поширює пристрої, більшість з яких оснащено технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також використовується в пристроях для відпочинку, розваг та туризму. Основні підрозділи компанії розташовані в США та Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка".

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!