Bunker Supply TAK Power Kit 2022: універсальна бездротова зарядка для військових


Американська компанія Bunker Supply, яка спеціалізується на розробці та впровадженні різних технологічних рішень для військовослужбовців, представила новий універсальний повербанк, призначений для монтажу безпосередньо на платформи типу MOLLE.


TAK Power Kit - це сумісна з MOLLE переносна система живлення для телефонів, планшетів, мережевих радіостанцій та інших периферійних пристроїв. Розроблений відповідно до стандартів довговічності MIL-STD, його міцна конструкція надійна під час реагування на стихійні лиха, тривалих експедицій, військових операцій та інших складних місій на відкритому повітрі. Можливість як бездротової, так і лінійної зарядки, TAK Power Kit має ємність 20 000 мАг із сонячними входами та лінійним входом для подовженого часу роботи та автономної роботи.


Бездротова зарядка смартфона на місці



Комплект живлення TAK Power Kit не тільки захищає ваш пристрій від динамічних умов місії, але й сонячна батарея ємністю 20 000 мАг також забезпечує бездротову зарядку на місці, забезпечуючи постійне живлення смартфона навіть під час найтривалішої роботи.


Знімна батарея



TAK Power Pack має безпечну індексовану систему утримання. Зніміть і замініть сонячну батарею за допомогою висувного язичка Hypalon для швидкої заміни батареї без інструментів у польових умовах.


Комплект включає



• Сонячна батарея

• Зарядний кабель 3-в-1 (1 м/3,3 фута)

• MOLLE-сумісна сумка


Зарядний кабель 3-в-1



Комплект живлення TAK містить кабель USB-C - USB-C із вбудованими адаптерами USB-A та Lightning, усуваючи потребу у кількох спеціальних кабелях і забезпечуючи універсальне рішення для будь-якої конфігурації смартфона.


Інтегрований багаторежимний ліхтарик



Сонячна батарея, що входить у комплект, має вбудований 3-режимний червоний світлодіодний ліхтарик, який забезпечує достатнє освітлення для нічних операцій, зберігаючи природне нічне бачення.

Режими: постійний/Стробоскоп/SOS


Універсальний телефон



Запатентована регульована система кишень для телефону забезпечує ідеальну регульовану посадку, щоб забезпечити повторне розміщення та утримання телефону для безтурботного використання. 

Fit phone + case: Ширина від 77 мм до 93 мм | Зріст від 153 до 175 | Товщина від 11 до 16 мм



Bunker Supply TAK Power Kit доступний тільки в одному варіанті комплектації та кольорового оформлення за ціною виробника у США $243.


Підібрати та придбати необхідні вам зарядні пристрої ви можете відвідав рибацький магазин Rybalka.ua.

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!