Apple Hidrate Spark: нові "розумні" пляшки, які відстежують споживання води


Apple анонсувала новий продукт для індійського ринку, який представляє собою нову "розумну" пляшку Hidrate Spark - це "розумний" продукт, який може відстежувати кількість води, яку споживають його користувачі: ця інформація поєднується з іншими деталями, пов’язаними з тілом і фітнесом користувачів. Завдяки цьому пляшка інформує користувачів про те, що вони забирають воду через регулярні проміжки часу, що залежить від кожного окремого користувача. Ці розумні пляшки, ймовірно, орієнтовані на користувачів, які регулярно тренуються або тренуються для фітнесу, оскільки правильне споживання води є ключовим аспектом міцного здоров’я.



Нова серія "розумних" пляшок Hidrate Spark включає чотири моделі: Hidrate Spark 3, Hidrate Spark Pro, Hidrate Spark Steel та Hidrate Spark Steel Pro, що мають вакуумно ізольований корпус термоса, який може підтримувати напої при однаковій температурі протягом цілого дня.


Базовий HidrateSpark 3 має ємність 590 мл. і коштує $59.95, варіант Pro має ємність для води 710 мл. і коштує $59.95, версія Steel з ємністю 620 мл. коштує $69.95, модель Pro Steel є топовим варіантом з ємністю 950 мл. і доступна за $79.95.


Подобрать и купить товары для туризма и кемпинга вы можете в интернет магазине Rybalka.ua.

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!