Електротрайк AKO Trike


Литовський стартап АКО Trike представив другий прототип свого двомісного електричного трайка, а також комп'ютерний рендер того, як він буде в підсумку виглядати.

Перший прототип трайка був "голу", як у баггі, раму з ходовою частиною. Прем'єрний тест-драйв відбувся в жовтні минулого року. Тестування другого прототипу пройшло 12 травня, під час нього перевірявся електродвигун.

В кінцевому варіанті для водія і пасажира буде створена міцна кабіна футуристичного виду з гарним оглядом. Місце пасажира буде знаходитися позаду водія. На випадок аварії передбачені передня і бічні подушки і чотирьохточкові ремені безпеки. Є також відсік для багажу. Трайк оснащений запатентованим механізмом захисту від перекидання при нахилі до 30 градусів.

Харчування двигуна забезпечує акумуляторна батарея, розрахований на 300-кілометровий пробіг і швидку підзарядку. Двигун потужністю 140 кВт здатний розганяти трайк до 240 км/г, але у серійної версії максимальна швидкість буде менше.

Трайк буде ставитися до категорії повноцінних транспортних засобів - тому для його експлуатації будуть потрібні водійські права. Початок краудфандінговой кампанії по його просуванню заплановано на вересень-жовтень.

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!