Компактні закидні ехолоти STRIKER Cast та STRIKER Cast GPS дозволять наловити більше риби


Хочете знати, де ховається велика риба? Компактні закидні ехолоти STRIKER™ Cast та STRIKER™ Cast GPS покажуть вам точне місце її розташування. Мініатюрний сонар бездротовим способом підключається до вашого смартфона або планшета і перетворює ваш мобільний пристрій на справжній рибопошуковий ехолот. У вас немає човна? Це не проблема! STRIKER Cast можна брати з собою куди завгодно. Він чудово підходить, як для риболовлі з берега, так і для підлідної риболовлі. Просто закиньте його у місце, де сьогодні клює риба – з берега, причалу або з кайака – і переглядайте високочітке зображення риби та структури у безкоштовному додатку STRIKER Cast, сумісному з пристроями Apple® та Android™. Більш того, ехолот STRIKER Cast GPS дозволяє рибалкам створювати власні риболовні карти для ще більш детального огляду локацій, де вони ловлять рибу.


Для повноцінного користування ехолотом STRIKER™ Cast необхідно завантажити безкоштовний додаток STRIKER Cast на смартфон або планшет та встановити сполучення мобільного пристрою з ехолотом. Тепер можна починати риболовлю. Закидайте бездротовий ехолот STRIKER Cast з берега, з причалу або з борту човна, а потім підтягуйте його до себе, щоб побачити місце розташування риби на екрані вашого гаджета.


Прилад веде потокову передачу даних на відстані до 60 метрів, надаючи чітке та зрозуміле зображення риби і підводних об'єктів. Мініатюрний ехолот може працювати на великій і малій глибині, в солоній та прісній воді, його навіть можна використовувати для риболовлі під льодом.



Можна обрати режим традиційного 2-D сонара зі зручним розшифруванням даних або режим флешера для підлідного лову.


В наявності дві версії приладу – з вбудованим GPS-приймачем та без нього. Версія STRIKER Cast з GPS дозволяє створювати власні карти з ізобатами 30 см за допомогою програми Quickdraw Contours. Ви можете з легкістю обмінюватися своїми картами з іншими рибалками у спільноті Garmin Quickdraw, завантажувати нові карти та позначати найкращі місця для риболовлі.



Міцний та легкий STRIKER Cast підходить для використання з вудочкою, що витримує вагу від 9 кг. Період роботи батареї становить більше 10 годин при використанні внутрішньої батареї, що заряджається через USB. Для економії заряду пристрій вмикається у воді та вимикається при вилученні з води.


STRIKER Cast дуже простий у налаштуваннях: вам потрібно лише декілька хвилин після його покупки, щоб почати ловити рибу. Пристрій водонепроникний за стандартами IPX6 та IPX7 та може працювати в діапазоні температур від -20°C до 60°C.




Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!