Ілон Маск може просто створити телефон Tesla для Twitter


Ілон Маск може спробувати створити телефон, щоб конкурувати з Apple iPhone, якщо проблеми з Twitter у магазинах додатків Apple і Google будуть несприятливими.


Ілон Маск відповідає на можливість того, що Apple і Google виключать Twitter зі своїх магазинів додатків, використовуючи можливості власного телефону Teslas.


Незважаючи на те, що в Інтернеті з’являються чутки про встановлення телефонії, немає вагомих доказів того, що є щось доступне для розробки, а скоріше це виробництво. Однак це може змінитися надовго, якщо у генерального директора Tesla, SpaceX і Twitter буде достатньо причин.


Чи зможе суперечливий підприємець, який купив Twitter за 444 мільйони доларів, зробити кроки, щоб конкурувати з найбільшими світовими компаніями мобільного зв’язку? Перегляньте подробиці історії нижче.


Я справді сподіваюся, що ви не дійшли до цього, але, якщо нічого іншого, я збираюся створити альтернативний телефон, будь ласка.


Ілон Маск (@elonmusk) 25 листопада 2022 р


Якщо нові зміни в Twitter виглядатимуть помилково, це ніколи не повториться. Винятками, які можуть бути проблематичними, є ті, які забороняють додатки, які пропагують ненависть, залякування, вміст відвертого сексуального характеру та інші дискримінаційні публікації.


Якщо це станеться, Apple і Google можуть видалити Twitter зі своїх магазинів додатків, але генеральний директор Ілон Маск готовий піти так далеко, щоб створити новий конкурентоспроможний телефон, якщо це станеться.


Ще одна потенційна проблема полягає в тому, як люди здійснюють покупки в додатках, наприклад підписки на Twitter, які розгортаються. Це сталося через те, що Apple і Google тиснуть на нову плату за підписку Twitter Blue у 8 доларів. Apple, зокрема, має спеціальні правила щодо цифрового контенту, який можна придбати за допомогою внутрішнього методу під назвою Apple, який компанія використовує безпосередньо для користувача.


Твіт, у якому Apple повідомляє, що система, яку Apple використовує для купівлі додатків, є ефективним 30-відсотковим податком на Інтернет.


Магазин Apple - це як щомісячний податок. Я не знаю, ти в порядку.


Ілон Маск (@elonmusk) 3 травня 2022 р.


Ілон Маск і Twitter не єдині, хто відмовляється використовувати покупки в додатках Apple і Google. Microsoft, Meta, Epic Games, Spotify та інші повідомили про це шляхом лобіювання та вжиття судових позовів у зауваженнях проти античності.


Цього місяця Маск підкреслив, що Twitter збільшить свої доходи за рахунок підписок на підписки, одночасно поширюючи це на свободу слова. Основна підписка на бажаний статус перевіреного облікового запису в Twitter є одним із головних кроків, які ініціює Маск, хоча реалізація ще не завершена.


Останнім часом Ілон Маск став дуже помітним у суперечливих рішеннях, прийнятих щодо Twitter після покупки Twitter. Серед цих проблем є стійкість масових позицій і усунення ключового персоналу, а також відновлення раніше назавжди призупиненого облікового запису Twitter колишнього президента США Дональда Трампа.

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!