Garmin представляє Instinct 2X Solar - мультиспортивний розумний годинник для любителів пригод, готових до серйозних викликів


Нескінченна потужність, міцний дизайн та функціональне розмаїття - це незмінні риси серії Instinct від Garmin, створеної для спортсменів, які кидають виклик стихіям і насолоджуються кожною миттю свого життя. З виходом розумного годинника Instinct 2X Solar компанія доукомплектовує лінійку доступних пристроїв Instinct 2 та Instinct 2S версією більшого розміру з кількома додатковими функціями.


Годинник Instinct 2X Solar оснащений легким для читання 1,1-дюймовим дисплеєм, заключеним у 50-міліметровий полімерний корпус, армований волокном. Новий смартгодинник відповідає військовим стандартам США (MIL-STD-810), має захист від води 10 ATM та хімічно загартоване, стійке до подряпин скло Power Glass. Пристрій отримав більшу за об’ємом сонячну батарею, яка виробляє на 50 відсотків більше енергії, ніж попередник Instinct 2 Solar, що дозволить довше обходитись без зарядки або ж взагалі забути про неї, якщо використовувати гаджет переважно у режимі розумного годинника та отримувати достатню кількість сонячної енергії протягом дня (50000 люкс впродовж не менше 3 годин).



"Останнє оновлення серії Instinct 2 від Garmin - це сміливий GPS-годинник зі спеціалізованими функціями, готовий допомогти вам здійснювати навігацію в екстремальних умовах. Водночас - це достатньо універсальний гаджет, покликаний супроводжувати вас у досягненні повсякденних цілей стосовно здоров'я та гарного самопочуття. Його унікальний стиль органічно впишеться у ваш розпорядок дня, незалежно від того, що саме ви запланували: пригоди на свіжому повітрі, тренування у спортзалі, барбекю з родиною або все одразу. З необмеженим часом автономної роботи та вбудованим багатоцільовим ліхтариком ви можете зосередитись на виконанні завдання, не турбуючись про те, як підзарядити свій годинник". - Ден Бартел, віцепрезидент Garmin з всесвітніх продажів споживачам.


Зручний ліхтарик, що завжди під рукою


Світлодіодний ліхтарик, вперше встановлений у годинник Instinct, набагато корисніший інструмент, ніж може здатись на перший погляд. Коли ви, до прикладу, встановлюєте намет або біжите у темряві - червоне або біле світло ліхтарика з чотирма регульованими рівнями інтенсивності освітлює навколишнє середовище, дозволяючи вам краще бачити місцевість та бути видимим для оточуючих в умовах низького освітлення. Крім того, пристрій має спеціальний режим стробоскопа, в якому біле світло чергується з червоним, підлаштовуючись під ваш ритм бігу. Спортсмени одразу полюбили цю функцію, як тільки вона вперше з’явилась у Garmin fenix 7X.



Інноваційні інструменти для спостереження за здоров’ям, навігації та зв’язку


З одного боку, Instinct 2X Solar допомагає здійснювати точну навігацію в складних умовах, а з іншого - підтримує вас у досягненні ваших щоденних цілей у сфері здоров'я та фітнесу. Його дизайн настільки ж унікальний, як і ваші захоплення - пристрій чудово підійде і для екстремальних пригод, і для занять у спортзалі, і для відпочинку з родиною.


• Слідкуйте за показниками свого організму за допомогою цілодобового відстеження здоров'я та самопочуття, включно з вимірювання пульсу на зап'ясті, розширеним моніторингом сну, відстеженням дихання, Pulse Ox та багатьох інших функцій.

• Понад 70 вбудованих спортивних програм для занять бігом, поїздок на велосипеді, плавання, силових тренувань тощо, а також відстеження VO2 max та повний комплекс сучасних тренувальних функцій Garmin.

НОВИНКА: вбудована спортивна програма «Смуга перешкод» для бігових тренувань з перешкодами різного типу.

• Отримайте краще розуміння загального стану свого здоров'я, тренувань і відновлення з функцією варіабельності серцевого ритму під час сну, що базується на технології, розробленій командою Garmin Firstbeat Analytics™.

• Новий багатодіапазонний GNSS-приймач забезпечує надвисоку точність позиціювання.

• Орієнтуйтесь на місцевості за допомогою вбудованих датчиків — тривісного компаса та барометричного висотоміра.

• Легко відтворюйте зворотний маршрут за допомогою функції TracBack®, щоб повернутись назад до початкової точки тим самим маршрутом.

НОВИНКА: вбудований світлодіодний ліхтарик.

• Інтелектуальні функції: безконтактні платежі Garmin Pay™, смартнотифікації, виявлення аварій, Допомога, LiveTrack, інтеграція з додатком Connect IQ™ Store, Garmin Connect App тощо.

• Тактичні функції в моделі Instinct 2X Solar Tactical Edition: аварійне вимкнення, стрибки з парашутом, режим нічного бачення, прихований режим, подвійна система координат, проєкція маршрутних точок та вбудований ліхтарик з білим та зеленим світлом.


Нова активність "Смуга перешкод"


Смартгодинник Instinct 2X Solar вперше пропонує вбудований застосунок для бігу з перешкодами, який відстежує бігові сегменти з перешкодами різного типу. Ця активність дозволить спортсменам вручну реєструвати проходження перепон на першому колі дистанції, після чого вони автоматично відстежуватимуться на всіх наступних колах. Програма "Смуга перешкод" збирає такі дані, як кількість забігів на заданій дистанції, час забігу, кількість перешкод, час, витрачений на кожну перешкоду, метрики для бігових сегментів (дистанція, темп, частота кроків, довжина кроку тощо), профіль висоти, пульс та відстань.



Instinct 2X Solar - Tactical Edition допоможе у виконанні місії


Модель Instinct 2X Solar - Tactical Edition оснащена низкою спеціальних функцій для військово-польових операцій, зокрема попередньо завантаженими тактичними заняттями та режимом «Стрибки з парашутом», який допомагає розрахувати точку скидання, а після стрибку зорієнтуватись та дістатись цілі згідно з інструкціями. Подвійна сітка GPS-координат дозволяє переглядати дані одночасно у двох системах координат - UTM та MGRS, забезпечуючи краще орієнтування. У ситуації, що загрожує безпеці користувача, можна натиснути аварійну кнопку Kill Switch, яка миттєво зітре усі користувацькі дані з пам’яті годинника. Режим нічного бачення дає змогу читати інформацію на дисплеї за допомогою окулярів нічного бачення, а спеціальний прихований режим Stealth Mode гарантує, що позиції GPS не зберігається і не передається. Бездротові з’єднання у цьому режимі також вимикаються, а отже, користувач має змогу проводити тренування в місцях підвищеної небезпеки, не розкриваючи свого місцеположення.


Світлодіодний ліхтарик на Instinct 2X Solar - Tactical Edition світить білим або зеленим світлом для легшого орієнтування під час нічних операцій. Також зелене світло корисне для підтримки нормального нічного зору.




Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!