Garmin анонсувала компактні годинники для дайвінгу Descent Mk2S


Компанія Garmin, лідер у сфері GPS-навігації, анонсувала Descent Mk2S – найкомпактніший годинник для дайвінгу, який ідеально підходить для тонких зап’ясть, комфортний у щоденному носінні та укомплектований максимальною функціональністю. Garmin Descent Mk2S має декілька інноваційних інструментів занурення та розширений комплекс популярних спортивних програм й інструментів стеження за здоров’ям. 


Garmin Descent Mk2S оснащений 1,2-дюймовим сапфіровим дисплеєм, читаним при сонячному світлі, корпусом діаметром 43 мм і змінними ремінцями QuickFit з силікону, шкіри, металу та нейлону.


Завжди готовий до занурення


Новинки підтримують безліч режимів занурення з однокомпонентною або багатокомпонентною газовою сумішшю (включно з нітроксом, триміксом та 100% O2). Серед профілів для дайвінгу можна обрати глибиномір (Gauge), фрідайвінг, дайвінг-полювання та режим регенеративного дихального апарата з замкнутою системою. Годинники оснащені підводним тривісним компасом і показують глибину, час занурення, температуру, NDL / TTS, швидкість підйому / спуску, газову суміш, PO2, N2, інформацію про декомпресію / зупинку, час доби тощо.


Відстеження стану здоров'я та інтелектуальні функції


Для тих, хто захоплюється не лише дайвінгом Descent Mk2S нададуть преміальний функціонал для мультиспорту з підтримкою декількох супутникових навігаційних систем та пульсометром на зап’ясті Elevate високої точності. Вбудований пульсоксиметр Pulse Ox цілодобово стежитиме за рівнем кисню у крові. Descent Mk2S представляє кращі в галузі функції Garmin для здоров'я жінок, включаючи відстеження менструального циклу і вагітності, а також моніторинг дихання та сну.


При синхронізації з сумісним смартфоном, користувач буде отримувати нотифікації про вхідні виклики, SMS, нагадування з календаря та інші повідомлення на екран свого розумного годинника. Garmin Pay™ дозволяє здійснювати безконтактні платежі з зап’ястя. У пам’яті Descent Mk2S можна зберігати музику та слухати її за допомогою безпровідних навушників.


Спортивні програми та розширені показники


Вбудовані спортивні заняття Garmin Descent Mk2S містять: біг, плавання, велоспорт, силові тренування, лижі, гольф з кольоровими картами для 41000 полів по всьому світу, профілі для серфінгу та скелелазіння у закритих приміщеннях та інші різноманітні види активності з відстеженням усієї необхідної інформації та отриманням рекомендацій для тренувань з урахуванням вашої поточної фізичної форми, тренувального навантаження і статусу тренування.


Вся інформація стосовно занурень автоматично записується у новий додаток Garmin Dive, який забезпечує детальний аналіз для кожної активності, включно з максимальною глибиною, часом занурення, картою поверхні та точками виходу. Використовуйте функцію пошуку (Explore) та досліджуйте більше ніж 2700 локацій для дайвінгу по всьому світу. Годинники містять сотні вже завантажених локацій для дайвінгу з даними про розташування уламків, рифів та інформацією про припливи.


При синхронізації з супутниковим комунікатором inReach можна швидко відправляти та отримувати інтерактивні SOS-повідомлення прямо з годинника.


Батарея тримає заряд до 7 днів в режимі смарт годинника та до 30 годин в режимі занурення.

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!