Garmin анонсує нову серію морських GPS-навігаторів GPSMAP 79


Garmin сповістила про випуск серії портативних GPS-навігаторів GPSMAP® 79, покликаних забезпечити рибалок та мореплавців важливими, легкими у використанні навігаційними інструментами, до яких вони завжди матимуть швидкий доступ.


Новинка GPSMAP® 79 розроблена на основі моделі GPSMAP 78, пропонуючи абсолютно новий дизайн з сучасним дисплеєм та вбудованими картами прибережних зон BlueChart® g3, щоб забезпечити мореплавцям спокій та впевненість, поки вони досліджують відкриті води. Пристрій GPSMAP 79 укомплектований у надміцний корпус, який плаває на поверхні води у разі падіння за борт. Це ідеальний варіант для любителів морських подорожей з різним стилем життя.


Покращена навігація


Серія GPSMAP 79 представлена моделями GPSMAP 79s та GPSMAP 79sc, остання оснащена будованими картами BlueChart g3. На додаток до тривісного компаса з компенсацією нахилу GPS-навігатори використовують надійний чіп GNSS з підтримкою декількох супутникових систем, завдяки чому їх користувачі матимуть доступ до точних даних у будь-якій точці світу.


Яскравий, чіткий дисплей


Незалежно від навколишніх умов, навігатори GPSMAP 79 перешкоджають запотіванню зображення та покращують контрастність відображення карт завдяки збільшеному, прозорому екрану з високою відбивною здатністю та збільшеною у 2.5 разів роздільною здатністю, порівняно з серією GPSMAP 78. Оскільки пристрої розроблені спеціально для використання на воді, вони оснащені кольоровим трансфлективним екраном для легкого зчитування інформації під прямим сонячним світлом. Екран вкритий міцним, стійким до подряпин склом.


Морський дизайн


Серія GPSMAP 79 забезпечує 19 годин роботи батареї з включеним GPS. Завдяки практичному дизайну, що плаває та захисту від води (IPX6 та IPX7), пристрої легко витримують суворі морські умови. Навігатори мають вбудовану пам'ять 8 Гб і дозволяють зберігати 10000 шляхових точок та 250 маршрутів.


"Незалежно від того, чи використовується наш новий GPSMAP 79 у якості запасного рішення для бортової електроніки або окремого навігаційного пристрою, він надає ключові інструменти, які кожному моряку слід мати під рукою", - сказав Ден Бартел, віцепрезидент Garmin з глобальних продажів для кінцевих споживачів. "Завдяки новому дизайну, простій для інтерпретації картографії та сучасним функціям, серія GPSMAP 79 забезпечує більше спокою та більш ефективну навігацію на воді, коли мореплавці шукають перспективні місця для риболовлі або відправляються в круїз."



Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!